sábado, 23 de octubre de 2010

La vida de Monti - “Reivindiquem amb humor allò que és obvi i evident i que ara s’intenta amagar: hem transformat el país”

La vida de Monti - “Reivindiquem amb humor allò que és obvi i evident i que ara s’intenta amagar: hem transformat el país”: "


El director de campanya del PSC presenta un spot electoral inspirat en “La vida de Brian” que circularà per la xarxa i per alguns cinemes de Catalunya



El director de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat avui que el nou vídeo electoral presentat avui pels socialistes es proposa “reivindicar amb humor allò que és obvi i evident i que ara s’intenta amagar: hem transformat el país”. “Fent un paral·lelisme amb la pel·lícula dels Monty Phyton, pretenem transmetre tota la feina de progrés, l’acció de govern dels socialistes durant els darrers set anys, a nivell d’infraestructures, salut, o polítiques socials, i que ha estat negat sistemàticament per la dreta i l’oposició”. En aquest sentit, Collboni ha manifestat la voluntat de “subratllar els avenços i objectius que han tingut un impacte directe a la vida quotidiana de la gent”.



Collboni ha fet aquestes declaracions aquest matí durant la presentació a la premsa del nou spot “La vida de Monti”, inspirat en “La vida de Brian”, que circularà per la xarxa i per alguns cinemes de Catalunya. Es la culminació, doncs, d’una campanya explicativa que ha fet el PSC els darrers mesos, i on s’ha posat èmfasi en tot el que han aconseguit els governs d’esquerres, i “sobre la que construïm les polítiques socials i propostes del futur”, ha sentenciat el director de campanya.



CiU: la vella música de la dreta europea



Tanmateix, Jaume Collboni ha reivindicat “el dret a saber la lletra de les propostes concretes que fa Artur Mas com a futur candidat per CiU a la presidència de la Generalitat, per tal de poder contrastar-les clarament amb les nostres, ja que nosaltres tenim el compromís de garantir l’Estat del Benestar i els serveis públics”. D’aquesta manera, ha denunciat que a la federació nacionalista “comença a sonar la vella música de la dreta europea, precisament la d’amputar l’Estat del Benestar i els serveis públics”, tot argumentant que el líder convergent “construeix el seu discurs sobre proclames, titulars, i sense concretar gairebé res”.



És per això que s’ha lamentat que “encara no coneixem la lletra de les seves propostes, bé perquè no gosen explicar-la o bé perquè la tenen feta i guardada a un calaix del carrer Còrsega abans no se celebrin les eleccions”. “Hem sentit les músiques de la gestió privada d’escoles, hospitals i infraestructures, la modalitat de contractes per aprenents sense cobrar, la d’aprimar l’Estat en un 20%, o la del concert, però en desconeixem la lletra”, ha dit Collboni, al mateix temps que ha recordat com Convergència i Unió renega “ara d’un Estatut a què ells mateixos van donar suport perquè pensen que està fora de l’horitzó del desenvolupament de Catalunya”, ha conclòs.


Data de la noticia: 22 octubre 2010
Tags: Monti, spot, CiU, Collboni
"

No hay comentarios: