viernes, 12 de marzo de 2010

De Madre: “Valorem positivament l’esforç de sindicats, patronals i Govern, i lamentem que CiU hagi vingut sense ànim d’acord”

De Madre: “Valorem positivament l’esforç de sindicats, patronals i Govern, i lamentem que CiU hagi vingut sense ànim d’acord”: "


La presidenta del grup parlamentari Socialistes-CpC i vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, apunta la importància del Consell d'Institucions de l'Acord Estratègic que s’ha celebrat avui al Palau de la Generalitat “per trobar solucions a la sortida de la crisi”



La presidenta del grup parlamentari Socialistes-CpC i vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, ha valorat avui “positivament l’esforç de sindicats, patronals i Govern” en la cimera del Consell d'Institucions de l'Acord Estratègic, que ha tingut lloc aquest matí al Palau de la Generalitat. De Madre ha destacat la importància de la reunió “per trobar solucions a la sortida de la crisi”, tot qualificant-la de “bon punt de partida”, alhora que ha lamentat que “CiU hagi vingut sense ànim d’acord”. “Majoritàriament, les parts que hem participat, hem expressat la voluntat i la disponibilitat a col·laborar, però CiU, en canvi, ha vingut més amb la disponibilitat que no es pogués arribar a un acord entre totes les parts”, ha sentenciat.



Així doncs, la dirigent socialista ha denunciat que la federació nacionalista “no hagi valorat suficientment la trobada”. “Només han aportat un parell de propostes que ja havien presentat al Parlament -ha dit- i per això, ens haurien d’haver vingut a buscar al carrer Nicaragua, i no a aquesta cimera”. Tanmateix, De Madre ha recordat que “a Catalunya ningú està creuat de braços, el Govern està implementat els 30 Compromisos per fer front a la crisi, i volem generar confiança i esperança a la ciutadania que ho està passant malament”, ha subratllat.



A la reunió del Consell d’Institucions de l’Acord Estratègic amb els grups parlamentaris de la Cambra catalana al Palau de la Generalitat s’ha acordat seguir treballant a partir d'una nova reunió d'aquí a tres setmanes, en el marc de la comissió d’enllaç entre el Parlament i el consell institucional de l'Acord Estratègic per a l'economia catalana, que reuneix Govern i agents econòmics i socials i continuar avançant en la concreció de mesures.


Data de la noticia: 12 març 2010
"

No hay comentarios: